Reportasje fra avisen “Dagen” den 17 november 2014. Herlig møtehelg i Klippen Lofoten på Liland. I slutten av uke 42 fra den 16.-19. oktober 2014 arrangerte Klippen Lofoten møteserie med evangelist Asbjørn Skjortnes.

Vi fikk virkelig se å oppleve at Jesus lever. Mange vitnet om momentane helbredelser. Allerede den første kvelden skjedde det helbredelser. En mann som hadde hatt skade i et kne i 21 måneder og hatt sterke smerter, og som kun kunne gå ved hjelp av krykker, ble momentant løst fra smertene. Han la fra seg krykkene etterpå og sa at han ikke hadde bruk for dem mer. Smertene var borte, og nå gikk han helt normalt. En mann som hadde brukt høreapparat i 20 år fikk hørselen tilbake. ( se bildet ). Han lurte på hva han skulle gjøre med apparatene nå, for han hadde ikke bruk for dem lenger.

Lauritz Monsen.
Eldste i pinsemenigheten
Klippen Lofoten.